Welkom op de website van Drenthe

Informatie Partnerschap Drenthe Boert Bewust 

Waarom Drenthe Boert Bewust? 

Boert Bewust is een landelijk initiatief dat in verschillende streken werkt aan verbindingen tussen boeren, tuinders en de samenleving. Ook in Drenthe doen we mee! Samen met boeren en tuinders uit verschillende sectoren, vormen wij de stem van de landbouw in onze regio. Alle boeren en tuinders kunnen meedoen; van veehouders tot fruittelers, van gangbaar tot biologisch. Dat is de kracht van Drenthe Boert Bewust. Samen zoeken wij de verbinding met onze omgeving.  

Hoe dan? 

Boeren, tuinders en partners vormen Drenthe Boert Bewust. We organiseren activiteiten waarmee we in verbinding staan met onze omgeving. Als deelnemer en partner van Boert Bewust ontvang je een Boert Bewust bord, zo stralen we eenheid uit in de streek en via een QR-code vertellen we het verhaal. We organiseren activiteiten op het erf, in de media, sluiten aan bij bestaande activiteiten en verbinden ons met bestaande initiatieven, zo komen we via verschillende kanalen in contact met onze omgeving. Alle deelnemers van Boert Bewust kunnen verschillende trainingen volgen zodat ze capabel genoeg zijn om het gesprek met de omgeving aan te gaan.  

Partner worden 

Binnen 3 jaar 100 Drentse Boert Bewust deelnemers. Een ambitieus plan, maar in onze ogen zeker mogelijk. Dit kunnen wij echter niet alleen, daarom zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen investeren in verbinding en betrokkenheid tussen boeren en burgers in eigen omgeving. Bouwt u met ons mee aan een platform van verbinding tussen boeren, tuinders en de samenleving? 

 

Regionale partners

Landelijke partners

Partner worden

Wilt u ook investeren in verbinding en betrokkenheid tussen boeren, tuinders en consumenten? Wij komen graag met u in contact! Bel met Tea Wiekema 06-17177232 of mail naar drentheboertbewust@gmail.com