Welkom op de website van Drenthe

21 maart 2022

De gezichten achter Drenthe Boert Bewust; Melissa Smit

Drenthe Boert Bewust is opgezet door een aantal enthousiaste agrariërs, zij vormen het zogenaamde streekteam van Drenthe Boert Bewust. Tijd voor een voorstelrondje.

Melissa Smit

Mijn naam is Melissa Smit, 24 jaar oud en kom uit Nieuweroord. Hier hebben mijn ouders een witvlees kalverhouderij met een boerderijwinkel waar ik graag meehelp naast mijn studie en werk.
Openheid tussen boeren en burgers vind ik erg belangrijk, er gebeuren namelijk veel mooie dingen op het platteland waar veel mensen nog geen idee van hebben. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat iedereen weet waar zijn of haar voedsel vandaan komt. Ik vind dus dat het hoog tijd is om dit te veranderen. Boert Bewust richt zich op de verbinding tussen boeren, tuinders en de samenleving waar ik dus graag mijn steentje aan bijdraag.

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Regionale partners

Alle partners