Welkom op de website van Drenthe

21 maart 2022

De gezichten achter Drenthe Boert Bewust; Dianne van Raalte

Drenthe Boert Bewust is opgezet door een aantal enthousiaste agrariërs, zij vormen het zogenaamde streekteam van Drenthe Boert Bewust. Tijd voor een voorstelrondje.

Dianne van Raalte

Hoi! Mijn naam is Dianne van Raalte, 21 jaar. Ik ben opgegroeid op een melkveebedrijf in Linde. Ik vind het belangrijk om de consument bij ons bedrijf te betrekken. Samen met mijn zusje organiseer ik kinderfeestjes op ons melkveebedrijf, tijdens deze feestjes leer ik de kinderen op een laagdrempelige en leuke manier over de herkomst van ons voedsel. Drenthe Boert Bewust heeft de ambitie om nog meer in verbinding te staan met de burger en consument. Een mooie ambitie waar ik vol enthousiasme mijn steentje aan bij draag! Ik geloof er namelijk in dat meer verbinding met de burger en consument een win-win situatie oplevert voor zowel de agrarische sector én de burger en consument.
Geloof jij hier ook in? Sluit je dan ook aan bij Drenthe Boert Bewust

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Regionale partners

Alle partners